Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
zanim słoneczko
na niebie zabłyśnie
ciepłem ogrzeje
księżyc do snu wyśle
wcześniej podąża
do jeziora w górach
zażyć porannej
kąpieli przy chmurach
jeszcze się przyjrzy
w odbiciu lustrzanym
i już ucieka
szlakiem sobie znanym
do wschodu w ciszy
lecz pełnej zachwytu
gdy dzień się budzi
jak wyznacznik bytu
potem króluje
nad ziemią do nocy
żeby wieczorem
znów czarować oczy
...a rozbiera się do kąpieli..? W zimie, jak Morskie Oko zamarznie, to gdzie się kąpie? I mydełko Fa w użyciu?... Mogę mu sprezentować:
... nie, no wszystko gra, więc muszę trochę poznęcać się nad autorką...
Są takie okresy w naszym życiorysie, które chciałoby się usunąć. Postaraj się, aby bieżący rok do nich nie należał - bronmus45
Nieładnie znęcać się nade mną, gdy tak ładnie Ci piszę...
...a czemuż to... a czemuż odczuwasz znęcanie? Ja tak się staram, wygrzebuję ze starej komody jeszcze starsze mydełko, a Ty mi tu... takim hard rockiem zagrywasz...
Są takie okresy w naszym życiorysie, które chciałoby się usunąć. Postaraj się, aby bieżący rok do nich nie należał - bronmus45
uciekam stąd, bo biją...
Już przestali... teraz jeden bije brawo...
To teraz nie wiem, któremu wierzyć...
... najlepiej żadnemu...
Też tak pomyślałam...
Też tak pomyślałam...
Myśleć - ludzka rzecz - tylko ponoć naczelne opanowały tą umiejetność...
Proszę, po raz kolejny Administratora - Bronisława, o usunięcie wszystkich moich wierszy i wyrejestrowania mnie z tego forum. ElaM
Próbowałem zwracać się do nadrzędnych jednostek o taką przysługę, czyli FluxBB 1.5.7 - bez odpowiedzi z ich strony.
Strony: 1